Le Palace Art Hotel

Το Le Palace Art Ηotel αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, την οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το ξενοδοχείο που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί, στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο του 1929 συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με το σύγχρονο στυλ της πόλης. Διαθέτει 53 ψηλοτάβανα δωμάτια, εκ των οποίων τα 12 είναι executive rooms, διακοσμημένα με ζεστά χρώματα ώστε να νιώθετε σαν το σπίτι σας.


Park Hotel

Το PARK HOTEL είναι ένα μοντέρνο, ζεστό και άνετο ξενοδοχείο, μόλις δύο βήματα από το εμπορικό κέντρο της πόλης. Είναι ολοκληρωτικά ανακαινισμένο και αποτελεί την ιδανική επιλογή για την επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη.


Hotel Olympia

Το ΗΟ είναι ένα κομψό boutique hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καθαρές γραμμές, φυσικά, δυναμικά συνδυασμένα υλικά, όπως το ξύλο και ο γρανίτης, γήινα χρώματα, εντυπωσιακά έπιπλα και αντικείμενα design, δημιουργούν μια εικόνα λιτής πολυτέλειας. Αυτό το περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση κάνουν το ΗO τον κατάλληλο προορισμό για το σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, τον ταξιδιώτη, τον επαγγελματία.


Pella Hotel

Το Ξενοδοχείο Πέλλα ξεκίνησε τη λειτουργία του την άνοιξη του 1963 ως ένα από τα πρώτα σύγχρονα τουριστικά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Eπί σειρά ετών προσφέρει ζεστή, ήσυχη και φιλόξενη διαμονή, προσεγμένες τιμές, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, καθώς και φροντίδα κι επιμέλεια στην καθαριότητα δωματίων και χώρων. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου, μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική για όλους τους τύπους ταξιδιωτών, καθώς επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα κυριότερα ιστορικά, εμπορικά και ψυχαγωγικά σημεία της πόλης.


Egnatia Palace Ηotel

Το Egnatia Palace Hotel είναι ένα Art Hotel 4 αστέρων που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός city hotel σε συνδυασμό με τις ανέσεις ενός spa resort. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου το χθες και το σήμερα συνδυάζονται απόλυτα. Γνωρίστε από κοντά την υψηλή αισθητική, τη διακριτική πολυτέλεια και την άψογη επαγγελματική εξυπηρέτηση που μπορεί να σας προσφέρει.


The Tobacco Hotel

Το Tobacco Hotel αποτελεί την μεταμόρφωση ενός από τα παλαιότερα καπνομάγαζα της Θεσσαλονίκης σε παραδοσιακό ξενοδοχείο 4 αστέρων, στο κέντρο της πόλης, έτοιμο να σας υποδεχτεί. Δίνοντας μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια, πάντα με σεβασμό προς τον επισκέπτη και κατανοώντας τις ανάγκες του, δημιουργήσαμε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον όπου κύριο μέλημά μας είναι η προσφορά υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου.


Nea Metropolis Hotel

Η καίρια τοποθεσία του Ξενοδοχείου Νέα Μετρόπολις διευκολύνει την πρόσβαση σας σε όλα τα σημεία της πόλης προς όλες τις κατευθύνσεις είτε επιλέξετε ιδιωτικό ή δημόσιο μέσο μεταφοράς για την μετακίνηση σας. Το νεοκλασικό κτίσμα διατηρεί τα στοιχεία της αρχιτεκτονικής που ήταν κυρίαρχα την περίοδο ανέγερσης του, όπως τα εντυπωσιακά ανάγλυφα στο εσωτερικό και εξωτερικό του κτιρίου, τα ψηλοτάβανα δωμάτια και τους ευρύχωρους διαδρόμους.


Hotel Amalia

Το ξενοδοχείο “AMAΛΙΑ” βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ερμού 33. Βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής, κοινωνικής και νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης. Είναι στο κέντρο του πιο εμπορικού τετραγώνου της πόλης που περιλαμβάνει τις οδούς Αριστοτέλους, Τσιμισκή, Βενιζέλου και Εγνατία.